Byggvask

Har du pusset opp eller bygget nytt? Vi gjør byggvask på en profesjonell måte.

 

 

Kontakt oss i dag!

Byggvask i Telemark og Vestfold

I forbindelse med byggeprosess er det veldig mange ting å huske på, både for kunde og entreprenør. Byggvask er en av tingene som er viktig å ha under kontroll, både før, under og etter at bygget er ferdigstilt. Det er helt normalt at det blir mye støv, rot og emballasje under bygging, derfor er det viktig at dette er ivaretatt underveis, og spesielt før bygget tas i bruk.

Hvorfor er byggvask viktig?

Støv og smuss som legger seg under bygging skaper et usunt inneklima, og kan føre til at mennesker med støvallergi vil merke dette øyeblikkelig, selv om det ikke alltid synes på overflater og i kriker og kroker. Med en profesjonell utført byggvask sørger man både for en mer effektiv byggeprosess for dem som utfører byggingen, men også for sluttkunde som skal flytte inn i et bygg som er nylig ferdigstilt.

For kundene som skal flytte inn i nybygg er det ekstra viktig at det er utført skikkelig renhold før innflytting. Dersom man hopper over denne fasen, risikerer man at det utvikler seg sopp, mugg, bakterievekst og andre skader på materiale/inventar. Dette kan i verste fall føre til helsemessige utfordringer, spesielt dersom man har allergi mot f.eks. støv.

Dette er noen av grunnene til at man bør innhente et profesjonelt renholdsbyrå, som innehar både rett kompetanse og ikke minst riktig utstyr for å utføre jobben. Vi i Enas Renhold har denne kompetansen, og vi vet også hvilke kjemikalier som bør brukes på hvilke overflater for et best mulig resultat.

Hvordan fungerer en byggvask utført av Enas Renhold?

Planlegging:

Før vi påtar oss et oppdrag innen byggvask gjennomfører vi en kostnadsfri befaring sammen med nødvendige parter (Bygg-firma, eier av bygg, osv). Vi setter opp en plan som vi deler med alle parter, som viser helt konkret hvilke midler og utstyr som skal brukes til hvilke rom/flater. Vi setter også opp en tidslinje som viser ganske nøyaktig når jobben skal være utført.

Klargjøring før renhold

Før vi starter selve rengjøringen utfører vi en total rydding av bygget. Dette vil si at vi kvitter oss med eventuell emballasje, overflødig bygg materiell og andre ting som ikke skal være i bygget ved overtakelse fra ny eier. Vi gjør også en grovvask for å kvitte oss med det verste av støv, smuss, lim, og eventuelt annet søl. Dette for å ha best mulig forutsetninger for en dyp vask.

Selve renholdet

Når det nærmer seg overtakelse/innflytting av ny eier, starter vi i forkant en mer omfattende runde med renhold. Dette er en total nedvask som vil gjøre bygget 100% klart for innflytting og bruk. Dette inkluderer blant annet:

  • Støvsuging alle flater.
  • Fjerning av eventuelle flekker, maling drypp og andre merker.
  • Vask av alle overflater med mikrofiber-mopp for best mulig resultat.
  • Vask av alle luftventiler, stikkontakter og brytere.
  • Vask av kjøkken, kjøkkenbenker samt. Innvendig og utvendig skap.
  • Vindusvask både innvendig og utvendig. (klistremerker på nye vinduer blir fjernet med spesielt utstyr og middel for å unngå merker)
Andre ting som er greit å vite
  • Underveis i renholdet oppdaterer vi bestiller hele tiden, slik at man alltid vet om vi er i rute i henhold til opprinnelig fremlagt plan.
  • Vi vet at det kan endres både forutsetninger og planer under bygging. Derfor går vi inn i et slikt prosjekt med en sportslig holdning, og er så fleksible som mulig slik at jobben blir utført i tide på tross av forsinkelser.
Hva koster Byggvask i Telemark og Vestfold?

Prisene på byggvask varierer fra prosjekt til prosjekt. Det er mange faktorer som man skal ta hensyn til før man kan gi en konkret pris. Eksempler på dette kan være høyde, lokasjon og naturligvis areal.

Men fortvil ikke, kontakt Enas Renhold i dag for kostnadsfri befaring og uforpliktende pristilbud på byggvask i Porsgrunn og Skien. Vi utfører også byggvask i Vestfold og Telemark. Bruk knappen nederst på denne siden for å kontakte oss, vi svarer raskt!

Byggvask Skien og Porsgrunn
Ring oss nå->