Flytterengjøring Porsgrunn

Ena Renhold er et profesjonelt renholdsfirma som utfører renholdstjenester for private og kontorvask for bedrifter. I tillegg er vi en foretrukket partner hos eiendomsmeglere og entreprenører for flytterengjøring i Porsgrunn og omegn.

Bestill rengjøring

Vaskehjelp i Porsgrunn

Våre renholdspakker kan skreddersys og tilpasses kundenes behov og ønsker. For oss er det viktig at jobben blir utført på dine vilkår og at du sitter igjen som en fornøyd kunde. Suksess avler suksess, derfor ønsker vi å ha et godt forhold til våre kunder.

Vi hjelper deg med rengjøring i Porsgrunn

Husleietvistutvalget (HTU) mottar omtrent 2000 klagesaker i året. Om lag en tredjedel av disse klagene går på mangelfull rengjøring ved utflytting og det oppstår ofte konflikter mellom utleier og leietager eller kjøper og selger.

Ena Renhold har lang erfaring med flytterengjøring og har spesialisert oss på flyttevask av boliger, leiligheter og villaer som trenger en grundig rengjøring. Overlater du jobben til oss kan du være trygg på at kommunikasjon, kvalitet og kundebehandling er godt ivaretatt og prioritert.

Som en ekstra trygghet for våre kunder har vi også markedets beste fornøydgaranti hvis det skulle oppstå klager eller at kjøper ikke er fornøyd. Det betyr at vi retter opp eventuelle mangler, helt kostnadsfritt og innen rimelig tid.

I tillegg til flytterengjøring kan Ena Renhold tilby renhold til byggvask, kontorvask og daglig renhold for bedrifter. Vi påtar oss oppdrag i Porsgrunn, Skien, andre byer i Telemark og Vestfold. Vi samarbeider med andre aktører og kan også bistå med flyttevask gjennom flyttebyrå i Oslo.

Ring oss nå->