Industrivask i Telemark

 

 

Industrivask i Telemark er ofte omfattende og krevende. Enas Renhold har lang erfaring med nedvask av diverse lagerhaller, garasjer, fabrikker og andre områder som krever ekstra kompetanse og utstyr

Nedvask av industriområder er ofte omfattende og krevende. Enas Renhold har lang erfaring med nedvask av diverse lagerhaller, garasjer, fabrikker og andre områder som krever ekstra kompetanse og utstyr. Derfor er Industrivask i Telemark et felt vi har spesialisert oss innen. 

Det blir ofte mye søl på slike plasser, det kan være olje, lim eller andre kjemikalier. Vi har høy kompetanse og riktig utstyr for å håndtere alle typer renholdsoppdrag. Vi har også personell som er berettiget til å bruker lift og andre type maskiner for en effektiv utførelse av alle oppdrag.

I Telemark finnes det mye industrieiendom, dette gjør at etterspørselen etter renhold av industri i Telemark er stor. Derfor er det desto viktigere for deg å velge rett aktør når du skal innhente kompetanse for renhold i Telemark.

Du bør se etter disse tingene:

  • Hva er inkludert i prisen du får oppgitt?

  • Er selskapet som gir deg tilbud offentlig godkjent renholdsfirma? Det kan du sjekke her.

  • Er vaskemidler og utstyr inkludert i prisen?

  • Be alltid om en prosjektplan på forhånd. Denne bør inneholde hvor lang tid det er antatt å bruke på prosjektet, hvor mange renholdere som skal gjøre jobben og hvilke vaskemidler som skal brukes til oppdraget.

  • Etter utført oppdrag bør du alltid etterspørre kvittering på utført arbeid og betaling. Dette for din trygghet som forbruker.

  • Tilbyr vaskebyrå noen form for garanti, og hva innebærer denne garanti på vask?

Pris på vask av industrilokaler i Telemark varierer veldig basert på noen faktorer som:

  • Type renholdstjeneste.

  • Areal/Omfang.

  • Spesielle behov og ønsker.

For at vi skal gi en så riktig pris som mulig på renhold så utfører vi alltid befaring i forkant, før du får et uforpliktende pristilbud. På denne måten er du sikker på at du aldri betaler for mer enn det som trengs av renhold i deres lokalet.

Før du velger renholdsfirma bør du også sikre deg at firmaet er registrert i arbeidstilsynets liste over godkjente renholdsbedrifter. Dette kan du sjekke HER.  

Ta kontakt med Enas Renhold HER for en uforpliktende samtale, slik at vi finner en skreddersydd løsning for nettopp deg når det gjelder nedvask av industrilokale i Telemark og Vestfold.

Vask Industri
Ring oss nå->