Flyttevask 

Flyttevask | Enas Renhold tilbyr profesjonell flytterengjøring av bolig og leiligheter i Porsgrunn og omegn. I tillegg bistår vi bedrifter med kontorvask og rengjøring av gamle kontorlokaler ved kontorflytting eller kontoravvikling.

Unngå komplikasjoner ved boligsalg og sørg for at boligen kan overleveres skinnende ren. Vår fornøydgaranti er også deres trygghet der vi retter opp mangler som kjøper eller utleier ikke er fornøyd med.

Trygt og enkelt! Våre tjenester er trygge og vi gir alltid en fastpris på flyttevask slik at du som kunde slipper overraskelser. Brukt vårt kontaktskjema om motta et hyggelig tilbud på flyttevask i Porsgrunn.

Klikk her for å kontakte oss for gratis befaring og tilbud på flyttevask

 

Flyttevask Porsgrunn

Hva er en flyttevask?

En flyttevask er en større oppgave enn mange tror og det er lett å bli motløs i en travel flytteprosess der mange oppgaver skal utføres. Sett gjerne bort denne jobben til profesjonelle slik at du kan konsentrere deg om andre ting i boligen du flytter til. Vi tilbyr flyttevask i hele Telemark og Vestfold. (inkludert Porsgrunn, Skien, Larvik og Tønsberg)

Ena Renhold har lang erfaring, dyktige medarbeidere og gode referanser på flyttevask. Enten det er en liten studioleilighet, en bolig eller en stor villa som trenger en flytterengjøring kan vi påta oss oppgaven.

Vi går grundig til verks og går ikke før alt er klart for endelig overtakelse av boligen. 

Se vanlige spørsmål rundt flyttevask nederst på denne siden. 

Vask med 100% fornøydgaranti

Kjøper eller utleier har høye forventninger og det stilles strenge krav til flytterengjøring. Vi i Ena Renhold har over 15 års erfaring med renholdstjenester og nedvask i forbindelse med flytting. Vi stiller med dyktige medarbeidere, vaskemidler og alt av nødvendig utstyr.
Vi samarbeider med både boligutbyggere, eiendomsmeglere og utleiere i Telemark, Vestfold og Oslo.

Rengjøring av dødsbo

I tillegg til flyttevask og visningsvask i forbindelse med flytting og boligsalg kan vi også hjelpe deg med rengjøring og av av dødsbo i Porsgrunn Kommune, Skien Kommune og hele Vestfold og Telemark.

Uansett hva som er deres behov forsøker vi alltid å finne en god løsning som er skreddersydd for deg.

Vi vasker også hvitevarer i vår totale flyttevask. Dette er inkludert i totalprisen du får av oss – alltid før oppdrag!

En standard flyttevask hos oss inkluderer alt som skal høre med en godkjent flyttevask. Vi har lang erfaring med flyttevask og vet dermed hvor listen ligger for at både du, megler og ny eier skal bli fornøyd og at overtakelsen av bolig skal gå knirkefritt. Vi gjør vårt ytterste for å spesial-tilpasse flyttevask, og alle behov skal være dekket når vi tar et oppdrag. I tillegg får du dobbel sikkerhet med vår 100% fornøydgaranti.

Alle våre flyttevask inkluderer 100% fornøydgaranti. Det betyr at dersom du, megler eller ny eier ikke godkjenner vasken, så gjør vi naturligvis nødvendige utbedringer uten ekstra kostand, og så tidlig som mulig. Vår fortjeneste ville ikke vært veldig god dersom vi ofte måtte returnere for å gjøre utbedringer, derfor er vi godt trent til å «treffe på første forsøk»!

Det du som kunde må sørge for er at vi lager en tydelig avtale i forhold til nøkkel opplåsing/låsing. Informer oss gjerne også hvis det er potensielle utfordringer som f.eks at det er høyt under taket eller flater som er vanskelig å komme til.  For utenom det så er det ikke stort annet du som kunde trenger å gjøre når det gjelder vask av boligen din. Den delen er i trygge hender hos oss!

Dette avhenger naturligvis av størrelse, omfang og andre ting, men vi kan alltid gi et estimat enten v/befaring eller så fort vi ankommer boligen. Effektivitet er viktig for oss, akkurat som for våre kunder, men ikke på bekostning av sluttprodukt. Vi tar oss alltid den tiden som er nødvendig for at alle forventninger skal tilfredstilles.

Våre priser ligger rundt ca. 60,-Kr pr. kvm. Eks. mva. Dette avhenger dog av hvordan boligens forfatning er. Dersom man f.eks. har en nedrøyket leilighet, eller andre type oppgaver som krever mer tid, og utstyr så vil dette påvirke prisen. Alle våre priser oppgis i forkant og du slipper dermed overraskelser. Hos oss betaler du alltid trygt og elektronisk, enten via vår BedriftsVipps eller med bankkort. Vi kan også sende faktura, dette fordrer kredittsjekk på forhånd.

Vi aksepterer kun elektronisk betaling, enten via kortterminal, til vår Firma- Vipps eller faktura. Du får alltid gyldig kvittering etter utført betaling og ordrebekreftelse i forkant. (NB! Faktura til privatkunder fordrer kredittsjekk i forkant)

Renholdsbransjen er som de fleste andre service-bransjer i kraftig konkurranse. Det betyr at man har alltid aktører som presser prisene ned, mens mer kvalitetssikre selskaper sørger for å alltid tilby lavest mulig pris med det beste sluttproduktet. Som i veldig mange andre tilfeller så får man som regel det man betaler for, og vi anbefaler at man dobbeltsjekker både selskapet og referanser før man bestemmer seg. Dersom noe ser for godt ut til å være sant, så er det ofte det også!

Vi stiller med både vaskeutstyr og miljøvennlige renholdsartikler og vaskemidler. Dette er naturligvis inkludert i prisen. Vi tar også med oss eget avfall/søppel før vi reiser fra boligen.

Ring oss nå->