Hvordan velge riktig Megler i Telemark?

 

 

Når man bestemmer seg for å selge bolig er noe av det første man bør gjøre å få en verdivurdering av boligen. Verdivurderingen tar hensyn til investeringer du har gjort i boligen i forbindelse med oppussing, i hage/garasje eller andre type påkostninger. I tillegg til direkte påkostninger på boligen, tar man hensyn til ellers økning i markedet, utvikling i nærområdet med mer. Vi gir deg tips før du velger Megler i Telemark. 

 

Det du som en potensiell selger må gjøre, er å kontakte en eiendomsmegler som kan gjøre en verdivurdering for deg. Normalt sett er verdivurdering kostnadsfritt dersom du velger å benytte deg av samme megler ved salg.

Videre må du sammen med megler tegne en avtale om samarbeid, og legge videre plan for salg av boligen. Hva bør du tenke på når du skal velge Megler i Telemark?

  • Kjemi og dialog.

Uten dette er det vanskelig å få til en god dynamikk i samarbeidet om salg av boligen. Dette gjenspeiler seg ofte ut mot potensielle kjøpere. Velg derfor en megler som gir deg en god magefølelse og samtidig forstår ditt mål med salget.

  • Erfaring og nettverk.

Litt avhengig av type bolig, er det som regel lurt å velge en eiendomsmegler som har fartstid i markedet, og har nødvendige kontakter og forbindelser som ofte kan føre til flere interessenter rundt boligen du skal selge, raskere.

  • Snakk om forventningene.

Når man skal selge bolig sier det seg selv at man vil tjene mest mulig ved salg. Likevel så er det mange faktorer som spiller inn på hvordan salget går. Den normale markedssituasjonen for boligsalg i Porsgrunn og Skien vil naturligvis spille inn i om en bolig selges raskt, eller står lenger ute til salgs. I tillegg er det også sesongbasert rundt områder som Kragerø, Stavern, Larvik, Brevik.

Hva bør en megler hjelpe deg med?

  • Sette riktig pris på boligen ute i markedet.

  • Finne potensielle kjøpere og interessenter.

  • Markedsføre godt for boligen i sosiale medier, på nett osv.

  • Tipse deg om selskap som tilbyr tjenester som forenkler flyttingen for deg.

For eksempel:

  • Flyttebyrå for flyttetjenester.

  • Vaskebyrå for flyttevask. (Enas Renhold tilbyr som eneste aktør 100% fornøydgaranti også for ny eier, samt. Tilbyr vi fast lav pris på flyttevask i Telemark og Porsgrunn).

I Porsgrunn og Skien finnes det mange megler-firma. De største er Nordvik Bolig, Eiendomsmegler1, Privatmegleren og flere. Enas Renhold har avtale om renhold og flyttevask for kundene til Nordvik og Eiendomsmegler1. Denne avtalen går ut på at Enas Renhold gjør vask for en kunde som har brukt Nordvik eller Eiendomsmegler1 som sitt meglerbyrå. På denne måten får kunden en rabattert pris, og en kvalitetativ og trygg tjeneste utført av Enas Renhold som er et profesjonelt vaskebyrå i Telemark og Vestfold.

Ta en uforpliktende prat om boligsalg eller boligkjøp med en av meglerne hos Nordvik, Eiendomsmegler1 eller et annet lokalt meglerfirma i Telemark.

Enas Renhold tilbyr også andre vasketjenester i Telemark og Vestfold. Vi tilbyr kontorvask i Skien og Porsgrunn. Vi tilbyr også vask av industrihall i både Skien og Porsgrunn. Du kan registrere din henvendelse HER, så vil vi kontakte deg snarest med et skreddersydd pristilbud. 

Enas Renhold utfører også spesielle renholdsoppdrag, da ofte på timepris dersom det ikke er snakk om et større prosjekt.

Megler i Telemark
Ring oss nå->