Nordvik Bolig valgte Enas Renhold til kontorvask

 

 

Nordvik-Enas Renhold-Vask

Vi i Enas Renhold er alltid på utkikk etter gode partnerskap. Og nettopp dette føler vi at vi har funnet i forbindelse med at Nordvik Bolig har valgt Enas Renhold som sitt vaskebyrå. Enas Renhold skal i førsteomgang gjøre kontorvask av Nordvik sine lokaler i både Skien og Porsgrunn.

 

Om Nordvik Bolig
Nordvik Bolig er et anerkjent selskap som driver innen eiendomsmeglig. Nordvik Bolig feiret nylig sitt 3 års jubileum i Skien og Porsgrunn. Nordvik har på relativt kort tid tatt en strategisk god posisjon i eiendomsmegler-markedet i Telemark. Daglig leder er Kurt Thingstad som er en kjent figur i eiendomsmegler-bransjen i Telemark. 

Om samarbeidet 
Det har over tid vært samtaler og dialog mellom Enas Renhold og Nordvik. Enas Renhold er et av telemarks beste rengjøringsbyrå når det kommer til renhold i forbindelse med boligsalg og flyttevask i Telemark. 

I slutten av oktober ble det signert en avtale mellom Enas Renhold og Nordvik Bolig som går på renhold av Nordvik sine lokaler i Telemark. 

Daglig Leder – Shperblim Lipoveci om avtalen med Nordvik: 
“Da vi startet selskapet sommeren 2023 så laget vi en bruttoliste med potensielle kunder og partnere, og det er gøy å gå tilbake å se på den listen, hvor Nordvik Bolig var et av de første navnene på den listen. Nordvik er en anerkjent aktør på landsbasis, og vi er både ydmyke og priviligerte for å få muligheten til å samarbeide med et brand som Nordvik. Vi ser frem til mange år med godt partnerskap, også på flere fronter enn nedvask av kontorene til Nordvik, sier Shperblim Lipoveci, daglig leder i Enas Renhold AS”

Trenger du eiendomsmegler i Telemark?
Ta kontakt med Nordvik Bolig i Skien og Porsgrunn for en hyggelig prat med dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med alt fra verdisetting til kjøp og salg av din bolig. Kontakt Nordvik Bolig Skien og Porsgrunn her 

Ønsker dere et tilbud på kontorvask? 
Enas Renhold tilbyr profesjonell vask av kontorer i Telemark. Vi har lave faste priser, leverer god kvalitet og har en mengde gode referanser og skussmål når det gjelder drift og renholdstjenester i Telemark. Det er rimeligere enn du tror! 

 

Klikk her for å motta et uforpliktende pristilbud på kontorvask hos din bedrift!

 

Ring oss nå->