Om oss

 Vi har hovedkontor i Porsgrunn og leverer tjenester i hele Telemark og Vestfold.

 

Enas Renhold

“I Enas Renhold skal det være gøy og givende å jobbe. Vårt mål er å endre renholdsbransjen og dens noe frynsete rykte og dårlige behandling av arbeidstakere. Våre viktigste mennesker er våre renholdere som gjør en fantastisk jobb hver eneste dag. Dessuten en jobb som ikke kommer til å gi etter for hverken AI eller annen teknologi med det første.

Vårt fokus på et sunt arbeidsmiljø er også noe vi lever etter internt i Enas Renhold. Vi setter helse, miljø og sikkerhet for våre ansatte i førersete. Og alle våre ansatte har gratis tilgang på treningssenter, og en massasjebehandling pr. måned”

 

 

 

Shperblim Lipoveci, Daglig Leder

Hvorfor velge oss

Vi vet at for deg som forbruker handler det først og fremst å få jobben gjort. For oss som leverandør betyr det så veldig mye mer. Vi er opptatt av kvalitet, kommunikasjon og trygghet i arbeidet vi utfører. Vi følger alle lover og regler som gjelder for renhold. På denne måten ønsker vi å bidra til å profesjonalisere renholdsbransjen. Dette bør du sjekke før du skal velge leverandør for renhold:

 

  • Alle ansatte skal ha HMS-kort synlig. Dette er først og fremst et bevis på at bedriften du bruker følger gjeldende lover og regler. 
  • Godta aldri å betale på en metode som ikke er sporbar. Hos Enas Renhold aksepterer vi ikke kontant betaling, og du får alltid kvittering etter utført betaling via vår Firmavipps, kortterminal eller faktura. 
  • Sjekk alltid at selskapet har offentlig godkjenning for å tilby renholdstjenester. Det kan du sjekke her. 
Ring oss nå->